Lastenboek

Via ons verkoopslastenboek vinden de kopers en investeerders van een appartement in 't goed een duidelijke en overzichtelijke beschrijving van de kwaliteit en van de afwerking van het gebouw.

Gracieus wonen met zicht op het hart van de stad

Deze gracieuze residentie huisvest lichtrijke wooneenheden die je volledig volgens eigen stijl en smaak kan inrichten. Het toekomstgerichte concept maakt van ‘t goed een uniek woonproject. Zo zit alles klaar om over te schakelen naar voorzieningen voor hulp op afstand, mocht dat later nodig blijken. De appartementen genieten het comfort van vloerverwarming. ‘t goed wordt aangesloten op het warmtenet*.

Uniek woonconcept

Het project bestaat uit vijf bouwlagen, waarvan het gelijkvloers ruimte zal bieden voor drie handelsruimtes. De bovenste verdieping beslaat penthouses met royale glaspartijen, die een open zicht bieden op de stadskern. Deze mooie realisatie bestaat in totaal uit 24 luxueus afgewerkte appartementen. Ideaal voor wie op zoek is naar een woning voor het leven. De auto kan geparkeerd worden in de kelderverdieping.Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!

NIEUWBOUWZONDAG | 28 april 2024

Jouw toekomst begint hier, bij 't goed!

Je bent van harte welkom in de Sint-Michielsstraat 10-20  te 8800 Roeselare van 10u tot 16u!

Onze vastgoedadviseur Lore staat klaar om je rond te leiden en al je vragen te beantwoorden.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info: 0471 06 65 65

×